Honlapunk cookie-kat használ, ez a technológia segít bennünket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, marketing tevékenységünket. Ha tovább böngészi honlapunkat azzal hozzájárul a cookie-k használatához. Elfogadom
Termékek Menü

Holcim Cement Speciál+ CEM I 42,5 N-SR0 25 kg

Ár:
0 Ft
Gyártó: Holcim

KATTINTSON IDE és kérjen tőlünk árajánlatot! Garantáljuk a kedvező árakat!

Leírás és Paraméterek

A Speciál+ cement olyan nagyszilárdságú szulfátálló portlandcement, amelyet szulfátálló portlandklinkerből és kötésszabályozó anyagból állítanak elő, szabvány szerinti kezdő (2 napos) nyomószilárdsága minimum 10 MPa, míg a 28 napos nyomószilárdság várható értéke legalább 42,5 MPa. Ez a cement felhasználható különleges minőségi igényeket kielégítő szulfátálló beton- és vasbeton szerkezetek, szerkezeti elemek és termékek készítéséhez, valamint mély- és vízépítési műtárgyak vasbeton szerkezeteinek kivitelezéséhez. Használatát javasoljuk nagy nyomószilárdságú vagy magasabb hajlítószilárdságú betonok, műkövek, látszóbeton felületek, gépalapok és nagy igénybevételnek kitett padlóburkolatok készítéséhez,valamint olyan esetekben, amikor vízzáró, fagyálló vagy kopásálló betont szeretnénk készíteni.

További információ: Holcim Cement Speciál+  CEM I 42,5 N-SR0 25 kg


 

Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!


Böngéssze át az éppen aktuális építőanyag akcióinkat is! Keressen minket, állunk rendelkezésére!

A termékek színei a valóságban eltérhetnek a képernyőn látottaktól, a monitorok különböző beállításai miatt. Bizonyos termékeknél a képek csak illusztrációk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!