Honlapunk cookie-kat használ, ez a technológia segít bennünket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, marketing tevékenységünket. Ha tovább böngészi honlapunkat azzal hozzájárul a cookie-k használatához. Elfogadom
Termékek Menü

Multipor ásványi hőszigetelő lapok

A Multipor ásványi hőszigetelő lap rendkívüli anyagtulajdonságainak köszönhetően sokoldalúan alkalmazható hőszigetelőanyag. A Multipor ásványi szigetelőlap előállítása környezetkímélő módon ásványi nyersanyagokból, úgy mint mészből, homokból, cementből és vízből történik, amelyhez pórusképző anyagot kevernek.
Az ásványi és egyúttal szálasanyagmentes Multipor ásványi szigetelőlap a hőszigetelés új minőségét kínálja: tömör, mégis jó hőszigetelő. Mindezeken túl a lapok nem éghetők, alaktartók, páraáteresztők, nyomásállók és víztaszítók. Kiváló anyagtulajdonságai és egyszerű felhasználásának köszönhetően különböző alkalmazási területeken használható fel: lakó- és ipari épületek, régi és új épületek, garázsok és pincék, valamint lefelé hűlő födémek és falazatok belső oldali hőszigetelésére.

Rendezés:
Nézet: