Honlapunk cookie-kat használ, ez a technológia segít bennünket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, marketing tevékenységünket. Ha tovább böngészi honlapunkat azzal hozzájárul a cookie-k használatához. Elfogadom
Termékek Menü

Gerard acéllemez tetőfedő anyagok, acél tetőcserép

A GERARD tetőcsalád gyártója, az AHI ROOFING, több mint 50 éve alkotta meg a világ első, bevonattal ellátott, préselt acél  tetőfedő anyagát, és mind a mai napig őrzi piacvezető szerepét a technológiában és termékeit világszerte, több mint 120 országban értékesíti.

Az AHI Roofing által gyártott tetőcsalád, lakóházak és közintézmények millióit védi szerte a világon már 1957 óta. Az AHI Roofing, a Fletcher Building leányvállalata, annak a vállalatnak, amely világszerte elismert az építőanyagszektorban. 2009. májusában az új-zélandi anyacég hazánkban nyitotta meg új európai gyárát.  A Várpalotán létesített korszerű üzemükben a préselt acél tetőcserép gyártásban szerzett több mint 50 éves tapasztalat csúcsosodik ki. A gyárat Új-Zélandon tervezték mérnökeik, és az Új-Zélandon használt modern és környezetbarát technológiával szerelték fel.

További érdekes linkek:

Rendezés:
Nézet: