Honlapunk cookie-kat használ, ez a technológia segít bennünket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, marketing tevékenységünket. Ha tovább böngészi honlapunkat azzal hozzájárul a cookie-k használatához. Elfogadom
Termékek Menü

Bramac cserép, betoncserép, kerámia tetőcserép kínálatunk

Tetőcseréppel világszerte számtalan stílusú épületet fednek, ezért a kínálat is óriási akár formai, szín, vagy a felületi szempontokat vesszük figyelembe. Ehhez a sokszínűséghez alkalmazkodnak a Bramac által gyártott cserepek is.

Bramac termékei között biztosan megtalálja a megfelelőt, legyen Ön akár építész, tetőfedő kivitelező, vagy tulajdonos megrendelő.

Válasszon a Bramac gyár beton vagy kerámia tetőcserép kínálatából!

A Bramac által szállított beton és kerámia cserepek kiváló minőséggel, többféle felületi bevonattal (hővisszaverő, szennyeződés gátló, algásodás gátló) és kimagasló esztétikai megjelenéssel rendelkeznek. A többféle méret közül könnyen kiválasztható az ügyfelek igényeinek megfelelő, legyen szó akár modern, ipari méretű épületek esetében alkalmazható nagyméretű cserépről, vagy a kisebb méretű tetőcserépről, ami ideálisan használható az új építésű, stílusos családi házakhoz vagy régebbi épületek felújításához is.

Miért a Bramac cserepet válassza?

  • mert a legnagyobb viharnak is ellenáll
  • mert kiválló az ár-érték aránya
  • mert 40 év alatt több, mint 2 millió tetőt fedtek le Bramac cseréppel

Bramac betoncserép 30 év Új-érték garanciával fagyállóságra, vízzáróságra, mérethűségre.

További információk:

Rendezés:
Nézet: