Honlapunk cookie-kat használ, ez a technológia segít bennünket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, marketing tevékenységünket. Ha tovább böngészi honlapunkat azzal hozzájárul a cookie-k használatához. Elfogadom
Termékek Menü

A Micorex tüzépről

A Micorex TH Kft 2007-ben alakult építőanyag értékesítéssel foglalkozó vállalkozás, fő profilja az építőanyagok kis– és nagykereskedelme, importja, exportja.

Megalakulása óta folyamatos fejlődésének köszönhető, hogy napjainkra Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyik meghatározó építőipari kereskedése.

A Micorex TH Kft., az Újház építőanyag beszerzési hálózat tagja, amely Magyarország egyik legnagyobb építőanyag forgalmazó hálózatát működteti.

 A vezető építőanyag gyártók termékeit forgalmazza, melyeket a vásárlást megelőző helyes döntés érdekben személyesen is megtekinthetőek a cég tüzép telepén, valamint internetes oldalán is.
 

A Micorex TH. Kft. telephelyén bemutató udvar található, ahol a legnevesebb építőanyag gyártók termékeit helyeztük el. Itt megtekinthetők a kínálatunkban szereplő tetőcserepek, tetőfedő anyagok, valamint kültéri burkolatok, diszkövek, térkövek és kerti kiegészítők, grillsütők is.

Jöjjön el hozzánk, nézzen szét a térkő és tetőcserép bemutató udvarunkon!
Hozza el gyermekét is, amíg Ön nézelődik, addig a kicsiknek az udvarunkon felállított játszótér nyújt kikapcsolódási lehetőséget.

Micorex térkő és tetőcserép bemutató udvar!


Az ügyféltérben katalógusokból, prospektusokból tájékozódhat még födém és kéményrendszerekről, ereszcsatornákról, festékekről, vakolatokrólhabarcsokról, nyílászárókról is. 

Reméljük, hogy a kihelyezett termékmintákkal segítjük a termékek valósághű, a beépítéssel, felhasználással szinte azonos körülmények közötti bemutatását, így az ügyfeleink tájékozódását.

Cégünk térkő és tetőcserép bemutató udvara (nagyítható panorámakép):

Tüzép, építőanyag kereskedelem - Micorex Miskolc

Cégünkről képekben: