Honlapunk cookie-kat használ, ez a technológia segít bennünket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, marketing tevékenységünket. Ha tovább böngészi honlapunkat azzal hozzájárul a cookie-k használatához. Elfogadom
Termékek Menü

Holcim Cement Házépítő CEM II/B-M (S-V-LL) 32,5 R 25 kg

Ár:
0 Ft
Gyártó: Holcim

KATTINTSON IDE és kérjen tőlünk árajánlatot! Garantáljuk a kedvező árakat!

Leírás és Paraméterek

A Házépítő cement olyan cement, melyet magas hőmérsékleten égetett portlandklinkerből, kiegészítő anyagból és kötésszabályozó anyagból állítanak elő, szabvány szerinti kezdő (2 napos) nyomószilárdsága minimum 10 MPa, míg a 28 napos nyomószilárdság várható értéke legalább 32,5 MPa. Ez a sokoldalúan felhasználható cement, alkalmas normál szilárdságú, beton- és vasbeton szerkezetek, valamint habarcsok készítésére. Használatát ajánljuk helyszínen kevert betonokhoz, alaptestekhez, aljzatbetonokhoz és vasalt betonszerkezetekhez, kisebb mély- és vízépítési műtárgyak vasbeton szerkezeteihez, nyári melegben történő nagytömegű betonozáshoz.

További információ: Holcim Cement Házépítő CEM II/B-M (S-V-LL) 32,5 R 25 kg


 

Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!


Böngéssze át az éppen aktuális építőanyag akcióinkat is! Keressen minket, állunk rendelkezésére!

A termékek színei a valóságban eltérhetnek a képernyőn látottaktól, a monitorok különböző beállításai miatt. Bizonyos termékeknél a képek csak illusztrációk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!