Honlapunk cookie-kat használ, ez a technológia segít bennünket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, marketing tevékenységünket. Ha tovább böngészi honlapunkat azzal hozzájárul a cookie-k használatához. Elfogadom
Termékek Menü

Semmelrock Ökogreen térkő

Ár:
0 Ft
Gyártó: Semmelrock

KATTINTSON IDE és kérjen tőlünk árajánlatot! Garantáljuk a kedvező árakat!

Leírás és Paraméterek

Ennél a gyepfugás térkőnél a nagyméretű távtartók által biztosított fugahézagot lehet füvesíteni, vagy zúzalékkal feltölteni. Így az utakon, behajtókon és parkolóhelyeken olyan robusztus burkolat építhető, amely kényelmes, barátságos, és megbízhatóan elszivárogtatja az esővizet.


Semmelrock Ökogreen térkő méretek:
 

Semmelrock Ökogreen térkő (20*20*8 cm)      Semmelrock Ökogreen térkő jellemző adatok, méretek

Az ÖKOgreen gyepfugás burkolat haladó megoldás a környezetbarát felületrögzítésre. A térkövek 20-as méretrendszerével környezetbarát módon rögzíthető részfelületek alakíthatók ki Semmelrock burkolórendszerekkel, mint pl. La Linia-val. Az ÖKOgreen könnyen lerakható a gyárilag beépített távtartó betétekkel, így az utakon, behajtókon és parkolóhelyeken olyan robusztus burkolat jön létre, amely járás- és felhasználóbarát, valamint megbízhatóan elszivárogtatja az esó'vizet.

Semmelrock Ökogreen térkő elérhető színek:
 

Semmelrock Ökogreen térkő elérhető színek:

További információ: Semmelrock Ökogreen térkő


 

Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!


Böngéssze át az éppen aktuális építőanyag akcióinkat is! Keressen minket, állunk rendelkezésére!

A termékek színei a valóságban eltérhetnek a képernyőn látottaktól, a monitorok különböző beállításai miatt. Bizonyos termékeknél a képek csak illusztrációk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!