Honlapunk cookie-kat használ, ez a technológia segít bennünket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, marketing tevékenységünket. Ha tovább böngészi honlapunkat azzal hozzájárul a cookie-k használatához. Elfogadom
Termékek Menü

Schiedel ABSOLUT kémény

Ár:
0 Ft
Gyártó: Schiedel

KATTINTSON IDE és kérjen tőlünk árajánlatot! Garantáljuk a kedvező árakat!

Leírás és Paraméterek

Schiedel ABSOLUT kémény

MINDEN TÜZELŐANYAGHOZ ÉS TÜZELŐBERENDEZÉSHEZ ALKALMAS

Szabad választási lehetőség a tüzelőanyagok és a tüzelő-berendezések tekintetében. Ezt a szabadságot már a kezdetektől meg kell tervezni. Nézzük például a kazánválasztást. Erről sokszor csak a szerkezetkész állapot befejezése után döntenek. A köztes időben lehetősége van mérlegelni és nyugodtan dönteni, hogy a piacon kínált több ezer típusból melyiket részesíti előnyben.

Az ABSOLUT kémény lehetővé teszi a fűtőanyag-választást is. Most és a jövőben is alkalmas bármely tüzelőanyag esetében; maximálisan felkészülten áll a jövőbeni gazdasági fejlődésre és fűtéstechnikai kihívásokra egyaránt. Akár földgázról, fűt olajról, szénről, fáról vagy pelletről van szó: az energia hordozóról bármikor szabadon dönthet ma és holnap is. A második kéménykürtő kiszolgálja a cserépkályhát vagy a kandallót, akkor is, ha nem most, hanem csak később köti rá.

További információ: Schiedel ABSOLUT kémény


 

Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!


Böngéssze át az éppen aktuális építőanyag akcióinkat is! Keressen minket, állunk rendelkezésére!

A termékek színei a valóságban eltérhetnek a képernyőn látottaktól, a monitorok különböző beállításai miatt. Bizonyos termékeknél a képek csak illusztrációk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!