Honlapunk cookie-kat használ, ez a technológia segít bennünket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, marketing tevékenységünket. Ha tovább böngészi honlapunkat azzal hozzájárul a cookie-k használatához. Elfogadom
Termékek Menü

KNAUF Insulation TI 435 U üveggyapot hőszigetelés

Ár:
0 Ft

Leírás és Paraméterek

A TI 435 U kasírozott ásványgyapot tekercs, amely elsősorban belső terekben történő felhasználásra készült. Szarufák közé, ferde tetők (tetőtér beépítés) szigeteléséhez ajánljuk. A termék egyik oldala natúr üvegfátyol kasírozású. Párazáró réteget kell beépíteni a TI 435 B és egy másik szigetelőanyag réteg közé a szarufák között. A két réteg szigetelőanyag közötti párazáró réteg függ a teljes hőszigetelő-anyag vastagságától, mely minimum 240 mm vastagságú legyen. Ez a szigetelési megoldás azokon a helyeken ajánlott, ahol a belső borítás alatt valamilyen csövezési rendszer fut (villanyáram, víz, csatorna). Ha a teljes hőszigetelő-anyag réteg vékonyabb 240 mm-nél, a párazáró réteget belülről kell felrakni, a TI 435 U hőszigetelő tekercs alá. Ebben az esetben nem tanácsos csövezési rendszert helyezni a szigetelőanyag rétegbe. Belső borításként használható gipszkarton, faburkolat, vagy más, a helyiségekbe tervezett anyag.A speciális „×” jel megkönnyíti a termék méretre vágását.

 

KNAUF Insulation TI 435 U üveggyapot hőszigetelés alapadatok:
 

KNAUF Insulation TI 435 U üveggyapot hőszigetelés adatok:

További információ: KNAUF TI 435 U üveggyapot hőszigetelés


 

Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!


Böngéssze át az éppen aktuális építőanyag akcióinkat is! Keressen minket, állunk rendelkezésére!

A termékek színei a valóságban eltérhetnek a képernyőn látottaktól, a monitorok különböző beállításai miatt. Bizonyos termékeknél a képek csak illusztrációk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!