Honlapunk cookie-kat használ, ez a technológia segít bennünket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, marketing tevékenységünket. Ha tovább böngészi honlapunkat azzal hozzájárul a cookie-k használatához. Elfogadom
Termékek Menü

Isover STYRODUR 2800 C EXTRUDÁLT POLISZTIROLHAB hőszigetelés

Ár:
0 Ft
Gyártó: Isover

KATTINTSON IDE és kérjen tőlünk árajánlatot! Garantáljuk a kedvező árakat!

Leírás és Paraméterek

A STYRODUR C extrudált polisztirolhab hőszigetelés gyártásakor széndioxid hajtógázt alkalmaznak. A lD hővezetési tényező értékek a termék vastagságától függően eltérőek. A páratechnikai anyagjellemzők:μ ≈ 130, δ ≈ 1,3 * 10-9 g/msPa. A nagy terhelhetőségű extrudált keményhab lemezek nehezen éghetők, tűzvédelmi osztályuk E +75oC-ig alkalmazhatók. Önkioltó tulajdonságúak. Vízfelvételük elenyésző, így fagyállóak. Méret- és alakstabilok. 2800 C extrudált polisztirolhab lemez egyenes szélkialakítású, felülete a ragaszthatóság és a vakolhatóság miatt nyomott mintás.  λD: 0,031-0,040 W/mK között a vastagságtól függően.

 

Isover STYRODUR 2800 C EXTRUDÁLT POLISZTIROLHAB hőszigetelés alkalmazási területek:

  • külső falak hőhídjainál külső oldali hőszigetelésre, akár bennmaradó zsaluzatként is,
  • lábazatok legalább 30 cm magas hőszigetelésére, a lábazati vízszigetelésre ragasztva, kizárólag műgyanta lábazati vakolattal vakolva,
  • talajnedvesség elleni pincefal szigetelés külső síkján hőszigetelésre, illetve a vízszigetelés mechanikai védelmére, ragasztással rögzítve.

Isover STYRODUR 2800 C EXTRUDÁLT POLISZTIROLHAB hőszigetelés alapadatok:

Isover STYRODUR 2800 C EXTRUDÁLT POLISZTIROLHAB hőszigetelés adatok:

További információ: Isover hőszigetelés termékismertető


 

Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!


Böngéssze át az éppen aktuális építőanyag akcióinkat is! Keressen minket, állunk rendelkezésére!

A termékek színei a valóságban eltérhetnek a képernyőn látottaktól, a monitorok különböző beállításai miatt. Bizonyos termékeknél a képek csak illusztrációk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!