Honlapunk cookie-kat használ, ez a technológia segít bennünket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, marketing tevékenységünket. Ha tovább böngészi honlapunkat azzal hozzájárul a cookie-k használatához. Elfogadom
Termékek Menü

Isover EPS 100 S expandált polisztirolhab lemez hőszigetelés

Ár:
0 Ft
Gyártó: Isover

KATTINTSON IDE és kérjen tőlünk árajánlatot! Garantáljuk a kedvező árakat!

Leírás és Paraméterek

λD = 0,033 W/mK, μ ≈ 65, δ ≈ 2,6 . 10-9g/msPa Normál terhelhetőségű , tömbhabosítású expandált polisztirol keményhab lemez. Nehezen éghető, tűzvédelmi osztálya E.+70oC-ig alkalmazható. Méret- és alakstabil.

 

Isover EPS 100 S expandált polisztirolhab lemez hőszigetelés alkalmazási területek:

  • járható szilikátbázisú padlásfödémek, koporsófödémek búvóterek. Az EPS 100 S lemezek a vasbeton padlásfödémre közvetlenül helyezhetők, az egyenes szélkialakítás miatt kétrétegben, hézagváltással, szoros illesztési hézaggal. A beton, vagy esztrich járóréteg elhelyezése előtt a polisztirolhabra alacsony páradiffúziós ellenállású technológiai szigetelést (pl. bitumenes csupaszlemez) kell teríteni. Az EPS 100 S lemez páradiffúziós ellenállása miatt javasolt a hőszigetelt szerkezet hő – és páratechnikai ellenőrzése.

Isover EPS 100 S expandált polisztirolhab lemez hőszigetelés alapadatok:

Isover EPS 100 S expandált polisztirolhab lemez hőszigetelés adatok:

További információ: Isover hőszigetelés termékismertető


 

Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!


Böngéssze át az éppen aktuális építőanyag akcióinkat is! Keressen minket, állunk rendelkezésére!

A termékek színei a valóságban eltérhetnek a képernyőn látottaktól, a monitorok különböző beállításai miatt. Bizonyos termékeknél a képek csak illusztrációk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!