Honlapunk cookie-kat használ, ez a technológia segít bennünket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, marketing tevékenységünket. Ha tovább böngészi honlapunkat azzal hozzájárul a cookie-k használatához. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Innopan

Innopan

Mi az a PIR és miért ez az egyik legjobb megoldás a hőszigetelésben?

 

Ez egy olyan korszerű szigetelőanyag, amely megoldást kínál a jövő igényeire. A legjobb választás lehet, magas- és lapos tető, padló és ablakkáva szigeteléséhez is. Az InnoPan pir hőszigetelő rendszer segítségével minimális vastagsággal tudjuk elérni a maximális teljesítményt. Remek hőszigetelő képessége (0,022W/mK) hozzájárul a komfortos otthon kialakításához.

Hőszigetelés nélkül az épületek energiaigénye jelentősen megnőne fűtés és hűtés során, ami jelentős költségeket vonna maga után. A PIR (poliizocianurát) olyan habanyag, amely különböző alapanyagok keverékéből áll, melyek keményedés után merev és szilárd állagú anyagot alkotnak. A PIR hőszigetelő táblák nagy sűrűségűek és zárt cellaszerkezetűek, ami kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

A PIR kivételes hőszigetelési paramétereinek köszönhetően előkelő helyet foglal el a szigetelési megoldások között. Nyugati országokban már régóta használják, és széles körű felhasználási lehetőségekkel rendelkezik. A fokozott energiahatékonysági elvárások pedig további teret biztosítanak ennek a 21. századi elvárásoknak megfelelő hőszigetelő anyagnak.

Miért válassza a PIR szigetelést?

1.      Rendkívül alacsony hővezetési értékkel (0,024 és 0,022 W/mK között) rendelkezik, ami kiemelkedő hőszigetelést biztosít.

2.      Optimális megoldást nyújt minden szigetelési alkalmazáshoz.

3.      Széles választékban elérhető, 20 mm-től 200 mm-ig.

4.      Az alacsony hővezetési érték miatt vékonyabb réteg is elegendő.

5.      Alacsony testsűrűsége (32-35 kg/m3) miatt könnyű kezelni és szállítani.

6.      Megerősített szerkezetének köszönhetően megtartja alakját és nyomásálló.

7.      Egyszerű a vágása és a kezelése.

8.      Alacsony mérgező anyagot tartalmazó füstöt generál, önkioltó, nem olvad/csepeg.

9.      Hidrofób termék, azaz nem szívja fel a vizet.

10.  Tartóssága és stabilitása révén hosszú távon biztosítja az épület hőszigetelését.

Többet szeretne tudni erről a fantasztikus szigetelőanyagról? Kérje kollégáink segítségét!

 

Az InnoPan pir hőszigetelő rendszer