Honlapunk cookie-kat használ, ez a technológia segít bennünket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, marketing tevékenységünket. Ha tovább böngészi honlapunkat azzal hozzájárul a cookie-k használatához. Elfogadom
Termékek Menü

Holcim Cement Extracem CEM I 42,5 R 25 kg

Ár:
0 Ft
Gyártó: Holcim

KATTINTSON IDE és kérjen tőlünk árajánlatot! Garantáljuk a kedvező árakat!

Leírás és Paraméterek

Az Extracem olyan nagyszilárdságú portlandcement, melyet portlandklinkerből és kötésszabályozó anyagból állítanak elő, szabvány szerinti kezdő (2 napos) nyomószilárdsága minimum 20 MPa, míg a 28 napos nyomószilárdság várható értéke legalább 42,5 MPa. Ez a cement alkalmas olyan magas minőségi igényeket kielégítő betonok készítéséhez, ahol fontos a nagy kezdő- és végszilárdság vagy a kopásállóság. Használatát nagy nyomószilárdságú vagy magasabb hajlítószilárdságú betonok, műkövek, gépalapok és nagy igénybevételnek kitett padlóburkolatok készítéséhez, hideg időjárás esetén kültéri betonozási munkákhoz javasoljuk, valamint olyan esetekben, amikor vízzáró vagy fagyálló betont szeretnénk készíteni.

További információ: Holcim Cement Extracem CEM I 42,5 R 25 kg


 

Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!


Böngéssze át az éppen aktuális építőanyag akcióinkat is! Keressen minket, állunk rendelkezésére!

A termékek színei a valóságban eltérhetnek a képernyőn látottaktól, a monitorok különböző beállításai miatt. Bizonyos termékeknél a képek csak illusztrációk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!