Honlapunk cookie-kat használ, ez a technológia segít bennünket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, marketing tevékenységünket. Ha tovább böngészi honlapunkat azzal hozzájárul a cookie-k használatához. Elfogadom
Termékek Menü

Austrotherm EXPERT GEODRÉN polisztirol hőszigetelés

Ár:
0 Ft

Leírás és Paraméterek

Az AUSTROTHERM EXPERT® GEODRÉN nagy szilárdságú, speciális, expandált polisztirolhab anyagú, formahabosított hőszigetelő elem, amely különösen alacsony vízfelvétele, kitűnő mechanikai tulajdonságai, valamint speciális kialakítása révén alkalmazható talajban levő épületszerkezetek hőszigetelő, szigetelés-védő, és vízelvezetést biztosító anyagaként. Pincefalak építése során gyakorta kell a vízszigetelés mellett a hőszigetelésről, a vízszigetelés védelméről és a víz elvezetéséről gondoskodni.


A három funkciót az AUSTROTHERM EXPERT® GEODRÉN egy rétegben oldja meg. A lemez felületéből kiemelkedő „stoplik“ között a víz akadálytalanul le tud folyni. A „stoplik“ felületén geotextília kasírozás biztosítja, hogy a talajszemcsék ne tömítsék el a vízelvezető járatokat. Az elemek lépcsős élképzésűek, így az átmenő hézagok okozta hőhíd nem alakul ki. A táblák szigetelés felőli oldalának felületi mintázata elősegíti a rögzítésre használt ragasztó jobb megtapadását. A hőszigetelő anyag freonmentes, így használatával nem károsodik az ózonréteg.


Austrotherm EXPERT GEODRÉN polisztirol hőszigetelés alapadatok:


Táblaméret: 1265 x 615 mm
Vastagság: 35, 45, 55, 65, 85, 105 mm 
Élképzés: lépcsős

További információ: Austrotherm EXPERT GEODRÉN polisztirol hőszigetelés 


 

Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!


Böngéssze át az éppen aktuális építőanyag akcióinkat is! Keressen minket, állunk rendelkezésére!

A termékek színei a valóságban eltérhetnek a képernyőn látottaktól, a monitorok különböző beállításai miatt. Bizonyos termékeknél a képek csak illusztrációk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!